När jag blev slagen och fick pengar för att jag blev ledsen

När jag var liten så brukade jag vara med mina kompisar i mitt hemland. Vi brukade alltid leka med varandra och alltid vara glada. En gång gick vi till en stor gård och plockade vindruvor och päron. De smakade jättebra men de var inte helt klara. Vi visste inte att det inte är bra att äta sådana frukter, men vi var små och vi visste ingenting. En gång ville vi ta med frukten hem men plötsligt kom en man framför oss och frågade oss vad vi höll på med. Han såg påsen som vi hade med oss och han frågade “vad är det i påsen?” Vi sa att det inte är någonting, att det bara är skor. Sedan ville han se påsen men vi sa att han inte får se. Vi rymde från gården och han sprang efter oss och var arg. På natten kom han till vårt hus och berättade allt för min farbror.

På morgonen frågade min farbror mig “vad gjorde du igår?”

Jag svarade att jag inte gjorde något särskilt. Han blev arg direkt och sa till mig “varför ljuger du för mig och varför gick ni till gården och stal vindruvor och päron?” Jag svarade att det inte var vi som stal vindruvor och päron. Efteråt blev han arg på oss och sa till mig att jag får straff och sen slog han mig jättemycket och jag fick jätteont och började gråta för att jag hade ont i låren och kunde jag inte sova på natten. Dagen efter kom farbror och sa till mig “varför har du gjort så och jag är ledsen att jag slog dig”. Sen sa jag till min farbror “du får inte vara ledsen. Det var mitt fel att stjäla frukt från gården utan tillstånd”. Sen gav han mig 20 afghani och jag blev jätteglad och sen träffade jag mina kompisar och vi gick till en butik och köpte godis och olika grejer att äta.

2 reaktioner till “När jag blev slagen och fick pengar för att jag blev ledsen”

  1. Ni var jättekonstiga och störde folket! Jag hoppas att du inte fortsätter så nu och det blir en vana😃😃😃😃😃😁

  2. Haha bra berättelse bror!
    Det får mig skratta å tycka synd om dig samtidigt. Fråga inte varför. Vet ej!😭😂😍

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *