En dag i Stockholm

En dag i Stockholm!!!

Vi var i Karlstad busstation klockan 8 och vi väntade 30 minuter på läraren. De var i Karlstad busstation och vi bordade bussen. Vi var tjugofyra elever och tre lärare körde bil.

Vi lyssnade på Arabiska musik och radio. Arabisk musik låter bra och vi förstod inte. Khaled och Ragda förstod. Fyra timmar tog resan till Stockholm och vi var klockan tolv i tre. Yassin , Mojtaba, Sara, Raghda, Nickqadam och Johan. Dem åkte till Webbstjärnan. Vi promenerade till centrum tjugofyra minuter till Gamla stan, den gamla staden i Sverige. Vi tittade på slottet och Riksdagshuset.

Vi turistade, tog kort och vi hade ingen tur. Därför kom regn och jättekallt. Vi gick på IKEA och åt mat. Åkte hem på fyra timmar. Wali , Ata, Yosef och Yassin var hemma klockan 21:05. Det var allt bra i Stockholm.

 

4 reaktioner till “En dag i Stockholm”

  1. Hej Wali! Nej det var inte bra när ni åkte dit och det började regna, ufff. Lycka till!🙈😜😜

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *